stanivukovic.jpg

Ostajem tamo gdje jesam, pobjednik u nizu opozicionih poraza, i neću biti ničiji mandatar za predsjednika Vlade RS, kazao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Kako je istakao, ćutao je 20, 30 dana da se sve završi i sa rezultatima CIK-a, i protestima i ostalim.

"Draško ne ide nigdje. Bio sam i na prvim i drugim, i trećim protestima, smatrajući to timskim duhom i da ništa ne narušavamo. Banjaluka je dala svoj doprinos za kanidate opozicije. PDP je imao 11.000 glasova više, a ja najveći broj glasova. Mi smo maksimalno dali za pobjedu opozicije i više od toga ne možemo, iako se to nekad manje uvažava", rekao je Stanivuković.

Postavio je pitanje zašto bi on negdje prelazio, kad ga je narod izabrao za gradonačelnika Banjaluke i da je on pobjednik.

"Samo gubitnici prelaze na drugu stranu. Mi ćemo raditi šta možemo i gdje možemo. Stvari koje se radi na nivou Republike nisu dobre. Politika podjela je ista kao kriminal i korupcija. To je podjela naroda. Imam svoju političku platformu, ali nemam pravo da radim protiv Banjaluke, jer onda ja nisam patriota. Ne mogu ja govoriti da su Željka, Milorad ili neko drugi loši. Da nisam gradonačelnik tako bi se mogao ponašati, ali sada ne mogu, moje je da služim Banjaluci", istakao je Stanivuković.