TORBA1.png

Modne piste su zablistale u jesenjim tonovima a poseban pečat je stavljen na različite modele torbi koje su praktične za svakodnevnicu ali i daju stilu notu posebnosti.

Ukoliko niste sigurni da li je vrijeme za kupovinu torbe ili ne možete da pronađete onu koja savršeno pristaje uz vas, možete pronaći inspiraciju u narednim redovima i pročitati koje torbe su prema mišljenju modnih kritičara praktične i viralne u hladnoj sezoni 2022. godine.

Zlatne nijanse su dugi niz godina bile zapostavljene, ali i zlatni detalji.

Mala crna torba sa zlatnim detaljima je klasika sa kojom se ne može pogriješiti i koja se može nositi u bilo koje doba dana, a čitavu modnu kombinaciju podiže na viši nivo.

Zapanjujuće je da je u isto vrijeme moderna elegantna tašna u bijeloj boji, koja nije praktična za kišne dane ali iznova podsjeća na ljeto.

Bijele tašne izgledaju nježno i ženstveno, preporuka je uklopiti ih uz večernju kombinaciju.

Imitacija krokodilske kože i torba u koju može da stane laptop, ali i drugi poslovni materijal, je idealna za svakodnevnicu. Pritom izgleda elegantno, a niz pregrada je čini praktičnom.

torba4.png


Ženska tašna posebno popularna 90-tih godina je ponovo viralna, ovog puta u nešto nježnijim bojama koje se lijepo uklapaju uz jesenje mantile i kapute.

Svakako je jedan od modnih favorita ove sezone, iako u nju mogu da stanu samo osnovne stvari kao što su ključevi, telefon i novac.

torba5.png

Možda je model sa naredne fotografije skriven negdje na dnu vašeg ormara zbog njegove popularnosti prije nekoliko godina. Iako je pomalo kabast, smatra se praktičnim, a savršen je za neobaveznu šetnju.

torba3.png
Ove sezone akcenat je na neutralnim tonovima i klasičnim torbama koje su isplative, jer se mogu nositi godinama i uklapati uz različitu garderobu.

Međutim, ukoliko ste u potrazi za nešto kreativnijim i slobodnijim modelima, onda vaš izbor mogu biti torbe inspirisane geomitrijskim oblicima.

torba7.png