Fk leotar.jpg

U 13. kolu Premijer lige FK "Leotar" u Policama dočekuje FK "Sloga" iz Doboja. Domaćin je na posljednjem mjestu sa 8 bodova, a gosti se nalaze na sedmom mjestu sa 14 bodova.

Trener Marko Maksimović najavljujući utakmicu istakao je da je subotnji meč ekipa koje imaju slične kvalitete.

"Protekle dvije utakmice protiv Slobode i Željezničara daju nam optimizam iako je osvojen samo jedan bod. Pristup igri i ono što se tražilo od igrača je ispunjeno i imamo razloga da ih pohvalimo iako rezultatski to nije vidljivo. Ove sedmice imali smo dosta problema sa virusnim infekcijama jer već imamo šest igrača koji su zbog temperature odsutni: Đajić, Perišić, Stojković, Pervan, Cvetković i prije svega to će biti prepreka sastavljanju ekipe. Ipak, igrači koji istrče na teren od njih se očekuje da ponove pristup igri kao protiv Slobode i Željezničara. Nadam se da će neke šanse koje smo i kreirali u ovim utakmicama iskoristiti i imati razloga za radovanje", jasan je Maksimović.

Haris Handžić koji se prije 15 dana priključio igračima Leotara naglasio je da je utakmica protiv Sloge veoma važna i teška za njegovu ekipu.

"Nadam se da ćemo pobjedom da se priključimo ekipama koje se bore za opstanak", poručio je Handžić.

Uprava i igrači pozivaju sve ljubitelje fudbala da dođu na Police i svojim bodrenjem i aplauzom pomognu da dođu do novih bodova. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 15.00 časova.