Sp nevesinje2.jpg

Nosilac liste SP-NDP-SNP za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Ognjen Kuljić rekao je da je Nevesinje opredjeljeno da podrži SP, njihove ideje, program i viziju razvoja Republike Srpske.

Kuljić je rekao novinarima da kapitalne investicije na području Nevesinja daju nadu u bolje sutra za stanovnike ove opštine, Hercegovine i Republike Srpske.

"Samo na prostoru Nevesinja imamo preko milijardu ugovorenih investicija koje se odnose, prije svega, na energetski sektor i sigurno ćemo se zalagati da se ti projekti realizuju i zažive na području Nevesinja", rekao je Kuljić.

On je dodao da su sigurni u jedan mandat u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice devet, ali da im je cilj i da imaju predstavnika u Parlamentarnoj skupštini BiH.

"Naša puna podrška ide kandidatu za predsjednika Republike Srpske Miloradu Dodiku i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović", istakao je Kuljić.

Sp nevesinje3.jpg

Podršku kandidatima dao je predsjednik SP-a Petar Đokić rekavši da su nadmašili očekivanja sa početka kampanje, da imaju siguran jedan mandat, a možda i više.

"Najvažnije je da je SP privržena Nevesinju i da smo u prethodnim godinama marljivo radili i sa rukovodstvom i kao Vlada i ja lično, da pomognemo razvoju ovoga kraja. Ponosan sam na činjenicu da u Hercegovini i Nevesinju razvijamo velike energetske projekte", rekao je Đokić.

On je dodao da su u Nevesinju aktuelni investicijski projekti ogromne vrijednosti i od kojih će opština, kada budu gotovi, a mogu se završiti u narednih pet godina, imati prihode direktno u budžet od koncesionih naknada preko osam miliona KM.

Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Zoran Pologoš rekao je da Republika Srpska treba da se čuva i razvija i ubijeđen je da će ova koalicija najbolje nastupati interese u institucijama BiH.

On je dodao da su njihovi prioriteti čovjek, socijalna politika, boračka populacija i ekonomski oporavak Srpske.

Sp nevesinje1.jpg