Dns2.jpg

"Položaj Gradiške treba koristiti da se više i bolje radi i proizvodi za izvoz, da se sarađuje. Na žalost sada je Gradiška više poligon za odlaske nego motor razvoja. Glas za DNS je glas da gradimo mostove i fabrike, a ne da kopamo rovove", rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić tokom posjete Gradišci zajedno sa Radislavom Jovičićem, kandidatom za predsjednika Republike Srpske.

Nešić je istakao da će mjere iz ekonomskog programa DNS omogućiti otvaranje 10.000 radnih mjesta, ali i da fokus na ekonomiju ne znači zanemarivanje nacionalnih interesa već čvrst stav i u Sarajevu i u inostranstvu kada je Republika Srpska u pitanju.

Dns1.jpg

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske, Radislav Jovičić rekao je da taj plan znači izdvajanje 100 miliona KM za subvencionisanje kredita za pokretanje biznisa, ali i brigu o borcima i nacionalnim temama.

"Program DNS-a je nacionalno racionalan. To je program za one koji su branili i stvarali našu zemlju i za one koji je sada grade i koji su njena budućnost, a to su majke, to su mladi i to su svi naši radnici. Prosječna plata mora biti 2.000KM i biće kada primjenimo sve naše mjere", istakao je Jovičić.