slika br 2 korekcija-min.jpg

Kvantna medicina je spoj raznih sfera nauke, naročito medicine, biofizike i kvantne fizike, gdje se tokom godina istraživanja na ovom polju, došlo do saznanja da svaki organ, tkivo, ćelija, mikroorganizam, toksin... ima svoju vibraciju, a samim tim i određenu frekvenciju gibanja.

Biorezonantna dijagnostika je najnaprednija tehnologija, dizajnirana tako da se otkrije uzrok simptoma, koji je doveo organizam u disbalans. Radi se dijagnostika cijelog organizma, kvalitativna procjena rada unutrašnjih organa, određivanje slabih tačaka tijela, mikroorganizama, namirnica na koje je osoba osjetljiva, vitamina, minerala...sve što utiče na zdravlje čovjeka.

Biorezonantna terapija je potpuno sigurna, primjenjiva je na klijentima svih uzrasta, (od najranije dobi), ne izazivajući nikakve neželjene efekte.

Aparat koji koristimo u centru je trenutno jedan od najsavremenijih i najboljih aparata za procjenu rizika za određena stanja, bolesti, kompletnu analizu tijela...

Šta sve može da se dobije pregledom i šta sve može da se tretira biorezonantnom terapijom:
digestivni, respiratorni, genitor-urirarni, kardiovaskularni sistem, krv i limfni sistem, endokrini, nervni, senzorni, lokomotorni sistem, mikroorganizmi, intolerancija/ preporuka za ishranu, alergije, emotivno stanje...

slika br 1 (1)-min.jpg

Kako izgleda pregled:

Dva sata prije pregleda treba da se izbjegava unos hrane, kafe i alkoholnih pića. Pregled je potpuno neinvazivan, bez štetnih efekata/ poslijedica i prijatan.

Kvantna terapija:

Ukoliko se nakon dijagnostike pokaže da u tijelu postoji disbalans/ bolest, isti/a može da se podvrgne kvantnoj terapiji. Kao i pregled, terapija je takođe bezopasna. Trajanje terapije zavisi od vrste disbalansa, odnosno oboljenja, te traje između 30 i 45min.

Dođite, unaprijedite svoje zdravlje, jer je preventiva, suština dobrog zdravlja! Nalazimo se u Gorici, Nikšićki put bb, Trebinje.

Sve informacije i zakazivanja možete obaviti putem telefona: +38766/738-722 ili na: kvanttrebinje@gmail.com

Fejsbuk

Instagram

slika 3 (1)-min.jpg