2580511_nebojsa-vukanovic_share.jpg

Kandidat Liste za pravdu i red za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović zaprijetio je uglednim trebinjskim privrednicima da će, "kad on pobijedi na predstojećim izborima, prije kamila kroz iglene uši proći nego što će /privrednici/ Mišo Šćepanović, Bane Pidžula, Slobodan Stanković i ostali dobiti još jedan tender i posao".

Vukanović je na centralnoj tribini opozicije u Trebinju zaprijetio da će im, kako kaže, stati nogom za vrat, te ih nazvao "tajkunskom oligarhijom i pijavicama".

On je rekao da bi volio da mu narod da legitimitet i da pobijedi 2. oktobra pa da može da "upadne u trebinjske institucije, sasluša i privede sve koji su tamo".

"Volio bih da mi date legitimitet i da pobijedim, pa da banem u HET, Elektropivredu i Grad Trebinje da ih saslušam i privedem, nego da se iznova rodim", dodao je Vukanović.

On je zamolio sve da glasaju za njega i njegovu Listu. "Kumim vas Bogom, molim i preklinjem, izađite na izbore 2. oktobra i glasajte za časne ljude", rekao je Vukanović.

On je u obraćanju rekao da je u svom političkom djelovanju vuk samotnjak, navodeći da je nastupao sam u Narodnoj skupštini.