Opozicija trebinje1.jpeg

Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović rekao je večeras u Trebinju da će se zalagati da ključni ekonomski resurs Republike Srpske i Hercegovine, energetski sektor treba da bude na korist naroda, kako bi mladi imali jednake šanse i da najbolji i najsposobniji dobiju posao.

Šarović je rekao u Trebinju, gdje je održan predizborni skup Srpske demokratske stranke, Parije demokratskog progresa i Liste za pravdu i red – Nebojša Vukanović, da će nova struktura vlasti, ako dobije povjerenje građana, među prioritete staviti put Ljubinje - Stolac i Berkovići – Nevesinje.

„Ključna saobraćajnica će, ukoliko dobijemo povjerenje građana biti brza magistrala Bijeljina-Trebinje“, kazao je Šarović.

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić rekla je da ne nada ubjedljivoj pobjedi u Hercegovini ali i Srpskoj.

Ona je navela da će se, ako pobijedi, zalagati za iskorjenjivanje korupcije i da sačuva jedinstvo naroda.

„Ubijeđena sam u našu veliku pobjedu i prijeko potrebne promjene posebno ovdje u Trebinju, zato što ovaj grad ima veliki značaj zbog privrenih, turističkih i mnogih drugih potencijala“, istakla je Trivić.

Opozicija trebinje2.jpeg

Kandidat  Liste za pravdu i red – Nebojša Vukanović za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet Nebojša Vukanović istakao je da ova lista jedina ima sjedište u Hercegovini i da su pokazali u Narodnoj skupštini kako se bori za Hercegovinu.

„Siguran sam da će naša lista imati jak klub u novom sazivu Narodne skupštine RS i mi nećemo biti dio vlasti ukoliko Hercegovina ne bude zastupljena u novoj vlasti. Naši su ciljevi saobraćajna deblokada Hercegovine, borba protiv kriminala i korupcije i novi reformski zakoni“, istakao je Vukanović.