Snsd trebinje.jpeg

Na promotivnom štandu SNSD-a na Trgu slobode danas su mladi članovi stranke brojnim građanima Trebinja dijelili promotivni materijal sa programom i kandidatima stranke na svim nivoima vlasti na predstojećim opštim izborima.

Sa građanima su se danas, pored ostalih, družili i generalni sekretar SNSD-a, predsjednik Gradskog odbora stranke i nosilac liste za NSRS u Izbornoj jedinici 9 Luka Petrović, predsjednik Gradskog izbornog štaba Mirko Ćurić te Dragoslav Banjak i Ilija Tamindžija, kandidati za poslanike u NSRS iz Izborne jedinice 9.

„Lijepo je danas biti pod platanima, vidjeti mlade ljude koji promovišu politiku SNSD-a i naše planove razvoja. Komuniciraju sa građanima, vidljivo je da građani prepoznaju naš rad u našem gradu, prepoznaju projekte, programe, našu susretljivost. Sigurni smo u našu pobjedu, ovdje ćemo biti i u naredne četiri godine, onako kako smo radili i do sada. Trebinje je danas neprepoznatljivo u odnosu na prije šest godina, mi želimo da tako i ostane, ne želimo da dođu neki čudaci koji bi unazadili naš grad i zaustavili njegovo napredovanje“, istakao je Petrović.