Luka petrovic put.jpg

Luka Petrović je političar za primjer! Generalni direktor Elektroprivrede Republike Srpske asfalirao je put do sela Bioci nadomak Trebinja što je bila želja dječaka Uroša Stanišića (14) koji od malih nogu odlazi u ovo seoce u Hercegovini da pomaže dedama Draganu i Branislavu Mijanović oko stoke i poljoprivrede.

Nekadašnji gradonačelnik Trebinja uradio je veliki dio puta, a obećao je i da će do kraja završiti još oko pet kilometara. Mještani ovog mjesta su prezadovoljni i samo imaju riječi hvale za visokog funkcionera.

Put 22.jpg

Ipak, putu se najviše obradovao "mali Mogli":

- Mnogo sam srećan i zadovoljan. Najkritičnije deonice puta su urađene. Gospodin Luka Petrović je rekao da će put proći do sela i uradio je veliki deo, još je malo ostalo i siguran sam da će i to. Svima u selu je sad lakše i brže se stiže do Trebinja. Moje selo Bioci je najlepše selo i jednog dana ću tu da napravim etno selo i prvo ću da pozovem čika Luku da dođe - kaže Uroš. Ovaj dečak živi u srcu Vračara ali raspust provodi u ovom selu.

Put 21.jpg

Petrović se odlično pokazao kao gradonačelnik Trebinja i zahvaljujući njemu su mnogi problemi u ovom gradu i okolnim mjestima riješeni. Mada više ne obavlja ovu funkciju, Petrović i dalje i te kako vodi računa o Trebinjcima i na sve načine se trudi da im olakša i omogući bolji život i uslove.