Svadba.jpg

Na svadbi u mjestu Mionica izbila je masovna tuča u kojoj su učestvovali i mladoženja i njegov otac, javljaju beogradski mediji.

Sve je počelo kada se jedan od gostiju popeo na sto i počeo da lomi čaše, saznaje Telegraf. Njega je potom obezbjeđenje odvelo u toalet gdje su ga, kako se nezvanično navodi, tukli. Kada je izašao iz WC-a, "makljaža" se nastavila.

Svatovi su potom napali radnike obezbjeđenja i krenuo je opšti haos. Sve se odigralo u novootvorenom restoranu.

Više ljudi je dobio krivične prijave, a povrijeđeno je, kako se nezvanično navodi, sedmoro.

- Ja sam otišla da se presvučem i nisam vidjela da li je čaša zaista polomljena, ali i da jeste mi smo potpisali ugovor sa svečanom salon "De luks", u kom stoji da snosimo svu štetu ako se nešto polomi ili ošteti - ispričala je za Blic mlada.

- Do tog trenutka sve je bilo prelijepo, ja sam otišla da se presvučem, kada sam čula da se nešto dešava vratila sam se i bukvalno se ugurala u toalet gdje je obezbjeđenje tuklo mog brata. Molila sam ih da ih puste, nisam mogla da sjedim skrštenih ruku dok oni biju mog brata i muža. Brat mi je završio u valjevskoj bolnici s težim povredama, jednog mladića su pri izlasku iz toaleta vukli i davili da dečko sada nosi kragnu. Ni ja nisam prošla bez posljedica, imam posjekotine, sva sam modra, imam čvorugu na glavi! Umjesto da taj dan pamtim kao najljepši u životu, ja ga pamtim po tuči i nepotrebnom haosu - rekla je mlada za "Blic" vidno potresena.