Sds trebinje kampanja.jpeg

Na predstojećim opštim izborima očekujemo ubjedljivu pobjedu Srpske demokratske stranke i njenih koalicionih partnera na svim nivoima vlasti, poručili su danas sa Trga slobode članovi Gradskog odbora ove stranke na početku predizborne kampanje.

Na opštim izborima ova stranka će nastupati pod sloganom „Živjećeš bolje“, a zainteresovanim građanima danas su dijeljeni promotivni leci sa programom i kandidatima stranke.

Slobodan Prtilo, kandidat ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske kaže da očekuje da SDS na predstojećim opštim izborima u ovoj izbornoj jedinici ostvari po tri mandata u Narodnoj skuštini RS i Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

„Smatram da ova stranka ima snagu, mogućnost i znanje da pokažemo kako država treba da funkcioniše, što ćemo predstaviti kroz program u narednih mjesec dana“, istakao je Prtilo.

Ilija Mastilović, kandidat ove stranke za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH je rekao da ukoliko dobije mandat će se zalagati za pronatalitetnu politiku, kao i bolji status za boračke kategorije.

„Majkama sa 15 godina radnog staža i 55 godina starosti treba dati nacionalnu penziju, a Boračku organizaciju RS proglasiti od posebnog interesa u Republici Srpskoj“, naveo je Mastilović.