Najava fk leotar.jpg

U 9.kolu Premijer lige BiH FK "Leotar" u nedjelju dočekuje "Posušje". Pogled na tabelu govori da je domaćin osmi na tabeli sa sedam bodova, a gosti jedno mjesto bolje plasirani i imaju bod više.

Prema riječima trenera Leotara Marka Vidojevića, pred njegovom ekipom je specifična utakmica sa ekipom koja kao i Leotar nema kontinuitet dobrih rezultata jer su nakon pobjede u gostima nad Slobodom, kući izgubili od Željezničara.

"Moramo imati dobar pristup prema igri kao što smo imali na pojedinim utakmicama da osvojimo tri boda. Imamo zahtjevan meč ispred nas, ali i jednu obavezu više. Domaći teren ne mora biti presudan i to se do sada puno puta pokazalo. Mislim da smo igrački poravnati, čeka nas teška utakmica i ekipa koja otvori bolje ima više šanse za dobar rezultat. Svi igrači su spremni za utakmicu, ali će biti nekoliko promjena u odnosu na posljednju utakmicu", rekao je Vidojević.

Igrač Nemanja Cvetković koji igra u odbrani je naglasio da nakon dva teška gostovanja gdje je ostvarena jedna pobjeda Leotar ide na pobjedu.

"Protiv Posušja idemo na sva tri boda i to nam je jedini cilj u ovom trenutku. Atmosfera je odlična, svi se držimo zajedno kao jedna porodica. Očekujemo podršku publike i pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu i da budu 12 igrač jer je ovo tek druga utakmica u Trebinju", jasan je Cvetković.

Utakmica se igra u nedjelju na stadionu u Policama sa početkom u 17.00 časova.