Snsd trebinje  kampanja 2022.jpeg

Savez nezavisnih socijaldemokrata Trebinje danas je lijepljenjem prvog plakata obilježio početak predizborne kampanje za opšte izbore, a predsjednik Gradskog izbornog štaba SNSD-a Trebinje Mirko Ćurić poželio je dostojanstvenu kampanju i da sve prođe u najboljem redu.

Ćurić je rekao da je njihov zadatak da u ovoj kampanji predstave ono što su u prethodnom periodu uradili za Trebinje i Republiku Srpsku.

„Ono što je stav Gradskog odbora SNSD-a jeste da nema lijepljenja plakata na mjestima gdje to nije predviđeno, kao ni govora mržnje. Smatramo da će kampanja proći u najboljem redu sa koalicionim partnerima koji podržavaju dva zajednička kandidata – Milorada Dodika za predsjenika Republike Srpske i Željku Cvijanović, za srpskog člana Predsjedništva BiH. Želimo dobro Trebinju i Republici Srpskoj jer volimo Srpsku“, rekao je Ćurić.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u izbornoj jedinici 9 Dragoslav Banjak, poželio je da kampanja prođe u miru, dostojanstveno.

„Očekujem pobjedu Saveza nezavisnih socijaldemokrata i koalicionih partnera, jer smatram da je to garant političke i ekonomske stabilnosti Republike Srpske, mada je naravno nužno početi i nastaviti započete reforme u cilju poboljšanja životnog standarda stanovništva“, istakao je Banjak.