Leotar zeljeznicar2.jpg

U 5. kolu Premijer lige BiH FK "Leotar" dočekuje "Velež" iz Mostara. Ovo je debi Trebinjaca pred svojom publikom u ovoj sezoni jer su prethodne četiri utakmice odigrali u gostima.

Sa gostovanja su donijeli tek bod u prvom kolu, a u preostale tri utakmice primili su devet, a dali samo jedan gol.

Sa druge, strane Mostarci su odigrali samo dvije utakmice i imaju jednu pobjedu, a drugu utakmicu su igrali neriješeno.

Pred sutrašnju utakmicu, trener Trebinjaca Marko Vidojević je naglasio da je najbitnije da niz od tri kola u kojima je njegova ekipa poražena treba da se prekine.

"Imamo jednog zahtjevnog protivnika koja je po kvalitetu sigurno u vrhu BH fudbala. U prošloj utakmici mislim da smo uradili određen pomak u igri u odnosu na prethodne utakmice i izgubili sticajem nekih okolnosti te na sve dobre stvari trebamo nadovezati još više samopouzdanja, želje, energije. Velež je ekipa koja je malo mijenjala igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu i nadamo se povoljnom rezultatu. Svi momci su odradili posljednji trening i na sve računam izuzev Milovića zbog kartona", rekao je Vidojević.

Prvu utakmicu nakon dugo godina u Policama će odigrati Darko Đajić koji je pozvao navijače Leotara da u što većem broju dođu na utakmicu i da budu njihov dvanaesti igrač.

"Raspored je bio specifičan, a dolazi nam jaka ekipa Veleža. Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali kao što sve ekipe imaju mane tako ih ima i Velež. Nastojaćemo da njihove mane iskoristimo, a naše sakrijemo i da se uz pomoć naših navijača nakon 90 minuta zajedno radujemo", objasnio je Đajić.

Utakmica se igra u petak sa početkom od 17.30.