Plivaci 1.jpg

Članovi Plivačkog vaterpolo kluba "Leotar" i Kluba vodenih sportova "Leotar" osvojili su 12 medalja na takmičenju "Borac Telegroup Grand Challenge", koje se održalo ovog vikenda u Banjaluci.

Plivač Plivačkog vaterpolo kluba "Leotar" Stefan Tasovac, u disciplini 50 metara delfin, osvojio je zlatnu medalju na takmičenju "Borac Telegroup Grand Challenge", koje se održalo ovog vikenda u Banjaluci.

Srebrnu medalju osvojila je Sara Ratković u disciplini 50 metara prsno dok su bronzane medalje osvojili: Stefan Tasovac u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara leđno, Damjan Bokun u disciplini 50 metara leđno, Teodora Kraljević u disciplini 1500 metara slobodno, Sara Ratković u disciplinama 50 metara leđno, 50 metara delfin i 200 metara mješovito, a Lara Pujić u disciplini 200 metara prsno.

KVS „Leotar“ na MPM „ Borac Telegroup Grand Challenge 2022“ predstavljali su Ognjen Ćurić (2007), Damjan Kisić (2006), Jovan Vukoje (2005) i Filip Piljević (2005). Plivači KVS „Leotar“ u svojim disciplinama uspjeli su da se kvalifikuju u finalne trke, a medaljama su se „okitili“ Jovan Vukoje i Filip Piljević.

Plivaci 2.jpg

Jovan Vukoje „okitio“ se bronzanom medaljama u disciplini 200 metara prsno, a Filip Piljević osvojio je bronzanu medalju u disciplini 50 metara prsno.

Na takmičenju su učestvovali klubovi iz Srbije, Austrije, Estonije, Holandije, Slovenije, Ukrajine, Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.