Leotar zeljeznicar2.jpg

U 2. kolu Premijer lige BiH FK "Leotar" u subotu gostuje ekipi FK "Sloga" iz Doboja, a utakmica se igra u Modriči. Nakon prvog kola i osvojenog boda na Grbavici, Trebinjci idu na još jedno gostovanje novom premijerligašu.

Trener Marko Vidojević je rekao da je ekipa Sloge veoma dobro i iznenađujuće djelovala u prvoj utakmici na "svom" terenu protiv banjalučkog Borca u kome je prikazala dva lica. Sloga je gubila sa 0:2 u toku prvih 45 minuta, a na kraju utakmice bilo je 2:2.

"Ta utakmica kao i ova sa nama je specifična i daje nama možda malu prednost jer su oni domaćini u Modriči. Iza nas je šest dana priprema i imamo zadatak i ambiciju da ponovimo pristup kao u prošlom kolu i da poboljšamo neke stvari", rekao je Vidojević.

On je rekao da smatra da će biti jedna neizvjesna utakmica.

"Po meni, oni nas ne mogu puno da iznenade,ali promjenom formacija i uvođenjem tri igrača u drugom poluvremenu su preokrenuli utakmicu protiv Borca. Mislim da je najvažniji pristup i motiv naših igrača", istakao je Vidojević.

Igrač Leotara Miloš Aćimović je istakao da cijela ekipa treba da gleda sebe i svoju igru.

"Ako bude pristup utakmici maksimalno odgovoran i svi igrači daju sve od sebe - nema bojazni", kategoričan je Aćimović.

U Modriču ne putuje Stanojević zbog bolesti, a svi ostali igrači su u rosteru. Utakmica se igra na stadionu dr "Milan Jelić" u Modriči sa početkom u 19.00 časova.