ETF_potpisivanje sporazuma-min.jpg

Elnos Grupa je potpisala sporazume o poslovno-tehničkoj saradnji sa elektrotehničkim fakultetima u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Beogradu.

Potpisivanjem sva tri sporazuma Elnos Grupa je podigla na viši novo saradnju sa ovim visokoškolskim ustanovama u naučnoj, obrazovnoj i stručnoj oblasti.

„Naš cilj je da na sveobuhvatan način podržavamo školovanje studenata i omogućimo budućim inženjerima sticanje prakse sa opcijom kasnijeg zapošljavanja u našoj kompaniji. Ovo znači mogućnost zaposlenja na svim regionalnim i evropskim tržištima od Islanda, Švedske, Njemačke do Velike Britanije i Danske”, rekao je Aleksandar Šukalo, direktor Elnosa BL danas nakon zvanične ceremonije potpisivanja ugovora o saradnji na Elektrotehničkom fakultetu Banjaluci.

ETF_potpisivanje-min.jpg

Elnos Grupa je internacionalni koncern za elektroenergetiku koji danas posluje u 15 zemalja regije i Evrope. Ova kompanija njeguje dugogodišnji partnerski odnos sa ETF-om Banjaluka koji se realizuje kroz program stipendiranja i zapošljavanja najboljih studenata u Elnos Grupi, zatim podršku izdavanju stručne literature i nizu drugih mnogobrojnih studentskih aktivnosti i postignuća.

Sporazumom sa sva tri elektrotehnička fakulteta, koje je ova kompanija potpisala u junu i julu, je potvrdila visok nivo angažmana i društveno-odgovornog poslovanja u visokoškolskom obrazovanju.

Vrijeme je za ljetnu praksu! U Banjaluku stižu studenti iz I. Sarajeva

ETF_studenti_nova-min.jpg

Odabrani studenti završnih godina elektrotehničkih fakulteta u Istočnom Sarajevu i Banjaluci sljedeće sedmice počinju pohađati posebno kreiran program Elnosove ljetne prakse.

Zadatak ljetne prakse ove kompanije je da otkrije i podrži potencijale mladih talentovanih studenta. Studenti će tokom prakse dobiti priliku da se upoznaju sa radom kompanije i radom na terenu, te da se upoznaju sa najinteresantnijim projektima inženjeringa Elnos Grupe.