cevabdzinica muro.jpg

Vlasniku poznate ćevabdžinice "Kastel", poznatijoj kao "Ćevabdžinica kod Mura", u trebinjskom Starom gradu, Husu Pervanu, dva lica čiji su inicijali N.V. i S.B. nanijela su juče, 18. jula oko 17.40 časova, povrede u predjelu glave, leđa i stomaka, a trebinjska policija utvrđuje okolnosti zbog kojih je došlo do fizičkog obračuna.

U trebinjskom Okružnom tužilaštvu za sada su događaj okarakterisali kao nanošenje lakih tjelesnih povreda, međutim, vrlo je moguće da će do konačnog izvještaja iz Policijske uprave Trebinje doći i do promjene krivičnog djela, jer je povrijeđeni Pervan, kako saznaje TrebinjeLive.info, naveo da su osumnjičena lica od njega tražila novac.

Naime, kako je Pervan rekao u svojoj izjavi, oni su od njega tražili 4.000 KM kao jednu vrstu reketa. Pritom su, kako saznajemo, bila pod dejstvom alkohola.

"Oni su sjedali u ćevabdžinici, a zatim je došlo prvo do verbalne rasprave, a zatim do fizičkog obračuna, kada su ova dva sumnjičena lica fizički napala Pervana i nanijela mu tjelesne povrede, uslijed kojih je završio u trebinjskoj Bolnici", kažu izvori bliski istrazi za TrebinjeLive.info.

Nakon ovih saznanja, policija po nalogu dežurnog tužioca prikuplja dodatne dokaze i činjenice, među kojima su i uzimanje izjava od svjedoka ovog događaja.