Pojacanja fk leotar.jpg

Trebinjski premijerligaš se za predstojeću fudbalsku sezonu za sada pojačao sa devet novih imena. Igrači Amar Đuderija, Šaleta Kordić, Mahir Karić, Srđan Vulić, Dragan Matković, Nemanja Cvetković, Marko Pervan, Milorad Albijanić i Darko Đajić govore da će se igrati dobar fudbal i da se neće strijepiti do posljednjeg kola za opstanak.

Svi oni su došli sa željom i ambicijama da izbore mjesto među prvih 11 i da svojim igrama i rezultatima vrate navijače u Police.

Jedno od novih imena je Nemanja Cvetković koji igra u odbrani, a došao je iz FK "Voždovac". Igrao je još za užičke klubove FK "Sloboda" i FK "Jedinstvo", FK "Bask" iz Beograda, FK "Čukarički", FK "Kolubara" iz Lazarevca.

"Ambicije i želje su da dobrim igrama se izborim među prvih 11 i daću sve od sebe da svojim dobrim igrama doprinesem što boljim rezultatima kluba. Privukla me Premijer liga kao i grad koji je prelijep, a nisam daleko od kuće. Sve se poklopilo. Krasi nas drugarstvo, jedinstveni smo kao grupa, dobri su momci i nadam se najboljem", iskren je Cvetković.

Nakon sedam godina u Trebinje se vratio Darko Đajić koji igra u odbrani. Igrao je za mlađe selekcije FK "Vojvodina", zatim FK "Gošk" iz Dubrovnika, FK "Borac" iz Banjaluke, FK "Gošk" iz Gabele, FK "Podgorica".

"Došao sam sa najvišim ambicijama iz Podgorice i želim da sa svojim saigračima iz utakmice u utakmicu dam 100% svojih mogućnosti i da budemo u sredini tabele. Najljepši osjećaj je povratak u Police, a biće još ljepši kad budemo igrali pred svojim navijačima i budemo pobjeđivali. Uvijek sam pratio Leotar i nadao sam se da će se vratiti u Premijer ligu, a to je i učinjeno", kazao je Đajić.

Fudbaleri Leotara u subotu, 16. jula, u Sarajevu igraju protiv Željezničara u prvom kolu Premijer lige. Početak je u 21.00 čas.