voda.jpg

Iz trebinjskog „Vodovoda“ obavještavaju potrošače da će zbog rekonstrukcije pumpne stanice Vrelo oko, sutra (srijeda) od 21 čas doći do prekida u vodosnabdijevanju na lijevoj obali Trebišnjice u ulicama:

Obala Mića Ljubibratića, Miloša Obilića, Garibaldijeva, dio Kosovske, Srpska, Dušanova, Dobrovoljnih davaoca krvi, Obala Luke Vukalovića, Republike Srpske, Voja Koraća, Vidovdanska, Trebinjskih brigada, Trg petral, Jovana Raškovića, Vojvode Sinđelića, kao i u naseljima: Tina, Rupe, Rastoci, Brankovine, te kod potrošača koji se snabdijevaju sa transportnog cjevovoda LŽ 300/250 Banjevci, dio Terzija, Nikšički put, Melentija Perovića i Gradina.

Kod svih ostalih potrošača, istog dana, doći će do prekida u vodosnabdjevanju oko 24 časa.

Uredno snabdijevanje vodom očekuje se u četvrtak, 14. jula oko 12 časova.

„Mole se potrošači da ranije uzmu potrebne količine vode kako bi rezerve vode u postojećim rezervoarima duže trajale. Po uspostavljanju snabdijevanja može doći do pojave prolaznog zamućenja vode, pa se preporučuje da se prva voda prije upotrebe ispusti na slavinama. Za sve dodatne informacije možete se obratiti dežurnoj službi na tel. broj 059/220-711“, saopšteno je iz trebinjskog „Vodvoda“.