Vidovdanski turnir u fudbalu tini 2022.jpg

Na 5. Vidovdanski turnir u fudbalu "Tini 2022" odigrane su polufinalne utakmice tako da će u subotu za uzrast 2011. godište i mlađi u finalu igrati "Restoran Drijen"-"Tini", a u kategoriji 2009. godište i mlađi za pobjednički pehar igraće "Restoran Drijen"-"Tini 2".

U polufinalnim utakmicama za 2011. godište i mlađi "Restoran Drijen" je ubjedljivo slavio protiv ekipa "Tigrovi" rezultatom 11:2, a u drugoj utakmici "Tini" je slavio nad ekipom "Centar".

Kod fudbalera 2009. godište i mlađi tek nešto malo više neizvjesnosti. "Restoran Drijen" je sa 3:1 u odličnoj utakmici pobijedio čvrstu ekipu "Stari grad".

U drugom meču ekipa "Tini 2" pobijedila je ubjedljivo bilećki Hercegovac koji je slovio za blagog favorita, sa rezultatom 3:0.

„Primičemo se kraju turnira, i iz dana u dan publike je sve više, vidjeli smo mnogo talentovane djece i očekujemo pravi spektakl u finalu“, kaže Savo Andrić jedan od organizatora turnira "Tina 2022".

Prema njegovim riječima, finalne i utakmice za treće mjesto igraće se u subotu 9. jula, a predviđena su i brojna iznenađenja za učesnike završnih mečeva kao i publiku.