Vidovdanski turnir u fudbalu 2022.jpg

Tradicionalni 5. Vidovdanski turnir "Tini 2022" u malom fudbalu održaće se krajem juna u dvije kategorije, dječaci 2009. i 2010 godište te mladi fudbaleri 2011. godište i mlađi.

Prije pet godina grupa fudbalskih zaljubljenika iz naselja Tini sa braćom Savom i Srđanom Andrićem u ovom naselju organizuje turnir za mlade fudbalere. Ovaj turnir uvijek izazove veliku pažnju mladih fudbalera, a organizatori najavljuju da će biti ekipa i iz susjednih mjesta.

Svake godina na Tini ima iznenađenja za male fudbalere, a sjetimo se da su najboljima nagrade dodjeljivali Mijat Gaćinović, Gojko Cimirot...

Treba istaći da je 2017. godine na turniru kao najbolji igrač proglašen Igor Miljković koji je nedavno potpisao za FK "Fejnord" iz Roterdama koji ima 15 titula prvaka Holandije, 13 trofeja kupa Holandije, 4 superkupa Holandije, dok od međunarodnih trofeja ima 1 kup evropskih šampiona, 2 kupa UEFA i 1 trofej interkontinentalnog kupa, a nedavno je u finalu Lige konferencije poražen od FK "Roma" iz Rima.

Zainteresovani mogu da prijave ekipe od 20. do 25. juna i što je veoma važno neće biti kotizacije za ekipe. Sve informacije zainteresovani mogu da dobiju na telefone 065-577 184 i 065-876 946.

Najbolji igrači, golmani i najperspektivniji fudbaler, kao i tri najuspješnije ekipe dobiće prigodne pehare, a turnir počinje u ponedeljak 27. juna.

Medijski sponzori su TrebinjeLive i Herceg-Sport.