Pripreme fk leotar.jpg

Na stadionu u Policama fudbaleri "Leotara" počeli su sa pripremama za novu premijerligašku sezonu. Trening su vodili i vodiće sve do imenovanja novog šefa stručnog štaba Damjan Ratković i Anel Ramić, a bilo je prisutno 12 domaćih igrača.

Predsjednik Upravnog odbora Rajko Mičeta je istakao da je prvi među jednakima.

"Napravljen je zaokret u politici kluba jer su došli bivši igrači sa ciljem tako da imamo sportski segment. Što se tiče podrške Grada, Elektroprivrede i privrednika biće je i u narednom periodu. Prihvatio sam se ove uloge jer je to izazov i mislim da organizaciono mogu da pomognem u realizaciji ciljeva u narednom periodu. Taj put se naslanja na ono što je prethodna uprava, stručni i igrački kadar napravio. Zahvaljujem se svima njima", rekao je Mičeta.

Mičeta je svjestan da je pred njim težak period u kome se treba naći novi šef stručnog štaba, obaviti razgovor sa igračima, zaokružiti novi igrački kadar.

"U razgovoru smo sa nekoliko trenera i u narednim danima donijećemo najbolju odluku za sve nas. Imamo nešto što nam visi nad glavom, a to je pripremanje infrastrukture za Premijer ligu, a to generalno nije u našim rukama. Neke rokove moramo ispoštovati jer možemo doći u priliku da u nekom narednom periodu domaće utakmice igramo na gostujućem terenu. Sve ćemo uraditi što je do nas da se domaće utakmice igraju u Policama u punom komoditetu pred reflektorima", poručio je Mičeta.

Za sada je ostalo je oko 50 odsto igračkog kadra koji su voljni da ostanu, a među njima je i nekoliko igrača sa strane.