Akva part trebinje otvoren1.jpg

Vrata najljepšeg turističkog kompleksa u našoj regiji, Grada sunca sa Akva parkom, danas su otvorena, a za sve posjetioce kupališta, tradicionalno na dan otvaranja ulaz je besplatan.

"Ove godine smo spremili veliki broj iznenađenja i noviteta u okviru našeg kompleksa, prije svega tu je na raspolaganju novoizgrađeni bazen koji će moći da koriste gosti hotela Panorama", kaže Milica Adžić, marketing menadžer ovog kompleksa.

U ponudi je 7 vodenih površina od kojih su 6 na Akva parku, koji raspolaže sa 12 tobogana, 6 za odrasle i 6 za djecu, a tu je i spleš safari.

Fantastična predsezona podigla je očekivanja na maksimum, a zaposleni u Gradu sunca su se potrudili da svi gosti dobiju potpuni ugođaj i da svoje vrijeme za odmor i relaksaciju iskoriste na najbolji način u Akva parku.

Akva part trebinje otvoren2.jpg

"U novoj sezoni smo spremili veliki broj događaja, od radničkih igara, studentskih menadžerijada, velikih koncerata za najvećim zvijezdama Balkana, ponovo domaćini "Music and more Summer festa i raznih drugih dešavanja koja ćemo održati u našem turističkim komplesku ove godine", dodaje Milica.

Važno je za napomenuti da su od 1. jula ponovo odobreni turistički vaučeri koji mogu da se koriste u Gradu sunca i i SL Industy hotel.

"Ostaje nam samo da svim našim gostima poželimo dobrodošlicu u naš kompleks i da maksimalno iskoriste slobodno vrijeme i uživaju sa svojim prijateljima i porodicom", poručuju domaćini.