Eol benzinska pumpa ivanica1.jpg

Na Ivanica je 3. juna sa radom počela peta po redu benzinska stanica domaće naftne kompanije EOL Petrol.

Kao i prethodno otvorene dvije benzinske stanice u Sarajevu, i ova benzinska stanica ima dugogodišnje uspješno poslovanje, a od sada će poslovati pod zastavom EOL-a.

Klijenti na ovoj benzinskoj stanici mogu pronaći najkvalitetnija goriva dizelel, dizel+, liqui molu, BMB 95, BMB 98 i LPG, prodavnicu široke potrošnje, kafe bar i restoran ugodnog enterijera, a u fazi izgradnje su i stanice za punjenje električnih vozila.

Eol Petrol je kompanija čije je strateško opredijeljenje promocija zaštite životne sredine i s tim u vezi benzinska stanica je upotpunosti usklađena sa najstrožijim propisima Evropske unije.

Eol benzinska pumpa ivanica3.jpg

Jer nam vjeruju!

Predstavnici Eol Petrola ističu posebnu čast što su realizacijom ovog projekta svoj tim povećali za 15 novih radnika, a svojim kupcima obezbijedili potpunu ponudu potrebnu za bezbjedan i lagodan put.

Iz društva ističu da kupci ne smiju birati između cijene i kvaliteta te da su obje stavke u maloprodajnim objektima Eol Petrola obligatorne, što će dugoročnim kvalitetnim pristupom prema klijentima i dokazati.

Lojaliti program

Eol benzinska pumpa ivanica2.jpg

Vašu karticu lojalnosti mojEOL možete preuzeti na kasi objekta i sa istom ostvarujete dugoročni rabat 0,05 KM/l za sve vrste naftnih derivata. Takođe, program lojalnosti nudi mnoge druge pogodnosti pri kupovini u prodavnici kao i učešću u nagradnim igrama i zasigurno će opravdati Vaše povjerenje, a sve novosti možete pratiti putem društvenih mreža Eol Petrola.

Veselimo se vidjeti Vas, svaki dan od 00-24!