restoran kukurica vrtovi trebinje7.jpg

Otvoreni su "Kukurića vrtovi"! Restoran uz samu rijeku Trebišnjicu, izgrađen od drveta i hercegovačkog kamena, otvorio je svoja vrata za sve goste koji teže hedonizmu, vrhunskoj usluzi i dobroj kuhinji.

Kada ulazite u ovaj svojevrsni kompleks, koji se nalazi na svega nekoliko metara od popularnog trebinjskog izletišta i izvorišta "Studenac", prvo što ćete primijetiti jeste sama arhitektura objekta - jedinstven ne samo u Trebinju nego i mnogo šire. 

restoran kukurica vrtovi trebinje3.jpg

Trebinjska porodica Kukurić, kroz ruke vrijednih radnika, porodično imanje pretvorila je u impozantan objekat, koji će svojim eksterijerom i enterijerom ostaviti bez daha svakog gosta. Već na samom početku osjetićete koliku su ljubav, trud i vrijeme Kukurići uložili da bi napravili jedan ovakav objekat.

Vodilo se računa o svakom detalju, pa ne treba da vas začudi ako već pri ulasku umjesto da sjednete krenete da razgledate spoj tradicionalnog i modernog, urađen taman s onom mjerom da steknete utisak da je riječ o posebnom mjestu u kome ćete postati redovan gost.

Ovome treba dodati da je idejni projekat svojevremeno uradio "Art-arh studio" na čelu sa čuvenim arhitektom Vukom Roganovićem koga su zvali "trebinjski Pikaso" i njegovom kćerkom Ilinkom Vulešević.

restoran kukurica vrtovi trebinje20.jpg

Taj osjećaj jednostavnosti, a zapravo uzvišenosti, osjetićete već na ulasku u "Kukurića vrtove". Kada prođete kroz velika drvena vrata sa kamenim zidovima otvoriće vam se magija koju su Kukurići satkali u svaki dio ovog objekta.

restoran kukurica vrtovi trebinje9.jpg

Arhitektura sama po sebi privući će oko svakog gosta, ali usluga i vrhunska kuhinja biće ono što će vas bukvalno natjerati da se vraćate "Kukurića vrtovima". Htjeli to ili ne, posebno u društvu porodice, prijatelja ili poslovnih partnera. Ovo je idealno mjesto da razgalite najmilije, da se opustite i uživate, da obilježite buduće poslovne uspjehe.

restoran kukurica vrtovi trebinje5.jpg

I taj poseban ambijent, koji privlači već na samom ulasku, ne bi bio to što jeste da ovaj restoran nije smješten na lijevoj obali rijeke, u mirnom prirodnom okruženju zelenila i vode. Tako, dok budete sjedili za nekim od stolova, imaćete tu čast i privilegiju da rukom dodirujete Trebišnjicu, da se divite njenoj prozirno plavoj boji na kojoj se oslikava svaki pokret Sunca.

restoran kukurica vrtovi trebinje22.jpg

Ovo je, najjednostavnije, mjesto gdje ćete uživati. Dođite i uvjerite se. Čekamo Vas u "Kukurića vrtovima" svakog dana u sedmici. Bilo da želite doručak, ručak ili večeru ili pak hoćete samo da popijete kafu uz hedonistički ugođaj - "Kukurića vrtovi" su otvoreni za Vas.

Kontakt telefon za sve informacije i rezervacije: +38765/440-500.

Dobro došli!

restoran kukurica vrtovi trebinje23.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje12.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje10.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje8.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje11.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje19.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje17.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje21.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje2.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje18.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje13.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje15.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje24.jpg

restoran kukurica vrtovi trebinje3.jpg