Stadion police trebinje.jpg

Grad Trebinje i Fudbalski savez BiH zajednički će finansirati izgradnju reflektora na stadionu u Policama, čija će ukupna vrijednost biti oko 1.200.000 KM.

To je jedan od preduslova da bi Fudbalski klub "Leotar" dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi u sezoni 2022/23, potvrđeno je za TrebinjeLive.info. Grad je raspisao ovaj tender, kako rok za podnošenje žalbe na prvostepenu odluku Fudbalskog saveza BiH kojom trebinjski premijerligaš nije dobio licencu za nastup u Premijer ligi ističe u ponedjeljak, 16. maja.

U finansijskoj konstrukciji za ovaj projekat, Grad učestvuje sa oko 850.000 KM sa PDV-om, dok će UEFA, posredstvom Fudbalskog saveza BiH učestovovati sa oko 350.000 KM.

"UEFA će finansirati rasvjetu za reflektore, dok će preostale radove finansirati Grad Trebinje", pojašnjeno je za TrebinjeLive.info.

Na stadionu u Policama ranije je uređena atletska staza, saniran je dio svlačionica i pomoćnih prostorija, promijenjene su stolice na tribinama, a u saradnji sa Fudbalskim savezom očekuje se i donacija terena sa hibridnom travom.