Rk leotar tim.jpg

U srijedu je dupli program u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" jer igraju rukometaši i košarkaši Leotara tako da svi putevi vode u Bregove.

U 26. kolu Premijer lige BiH RK "Leotar" dočekuje ekipu "Maglaja" iz istoimenog mjesta. Pogled na tabeli govori da se sastaju trenutno četveroplasirana (domaćin) i sedmeroplasirana (gosti) ekipa. U jesenjem dijelu Maglaj je kao domaćin minimalnim rezultatom 21:20 savladao Trebinjce, a Leotar im se revanširao u prvom kolu Kupa BiH.

Ako Leotar želi da i dalje ostane u trci da igra u Evropi potrebna je pobjeda. Toga su svjesni svi igrači od kapitena Savovića, Tomića, Milojevića, Parežanina, Smajilbegovića, Ratkovića, Kneževića... Svi oni pozivaju ljubitelje rukometa da dođu i da ih podrže do još jednog uspjeha.

Utakmica se igra sa početkom u 17.00 časova.

U prvom kolu Lige 6 u Trebinje dolazi HKK "Široki". U jesenjem dijelu Trebinjci su iznenadili prvoplasiranu (nakon regularnog dijela prvenstva) ekipu Širokog u gostima 80:81 i nanijeli mu jedan od četiri poraza, a Širokobriježani su im uzvratili 2. aprila u Trebinju sa 72:86.

Marko Ičelić i njegovi momci svjesni su da dolazi ekipa koja pretenduje za prvaka BiH, a s druge strane Trebinjci nemaju šta da izgube. Trebaju samo da igraju daleko slobodnije i rasterećenije nego prije tridesetak dana kada se vidjelo da su ekipu Širokog precijenili.

Braća Đurasović, Ninković, Raičević, Jeftić, Šakotić, Lužaić... poručuju da će dati sve od sebe da poraze ekipu Širokog, a potrebna im je pomoć navijača od kojih očekuju da će im biti šesti igrač.

Utakmica počinje u 20.00 časova.

Prema tome, ako nemate negdje da odete - dođite do Sportske dvorane da gledate trebinjske rukometaše i košarkaše te da im svojim bodrenjem pomognete da dođu do novih pobjeda.