Odbojkaski vaskrsnji turnir trebinje 20222.jpg

Pobjednik VII Vaskršnjeg turnira "Trebinje 2022" za pionirke je ŽOK "Radnički" iz Kragujevca, drugi je ŽOK "Crvena zvijezda" iz Obudovca, a treći je ŽOK "Leotar" iz Trebinja.

Nakon tri godine pauze Vaskršnji turnir je ponovo zaživio, a mlade odbojkašice su pokazale vrhunsko umijeće. U finalnoj utakmici ekipa iz Kragujevca je sa 2:0 pobijedila ekipu iz Obudovca i na taj način osvojila pobjednički pehar.

Trebinjke su u borbi za treće mjesto dobile OK "Maglić" iz Foče sa 2:0. Peto mjesto osvojio je OK "Modriča-Optima" iz Modriče koji je sa 2:0 pobijedio OK "Gimnazijalac" iz Kotora.

Odbojkaski vaskrsnji turnir trebinje 20221.jpg

Nakon završetka turnira, trener Leotara Mišo Pešić dobio je pohvale na račun organizacije od svih ekipa i nije krio zadovoljstvo što su se na turniru okupile ekipe koje sarađuju sa Leotarom dugi niz godina.

"Nadam se da će svi oni koji su bili na turniru ponovo da se vrate u naš grad, da li sa odbojkom ili bez nje. Nadam se da će sva djeca imati nove drugarice i prijateljice. Što se tiče naše ekipe, mislim da su naše djevojke izvukle neke pouke jer smo izgubile utakmicu za prvo mjesto u grupi, a vodili smo sa 18:11 i 23:20, a u borbi za treće mjesto smo pobijedili. Nadam se da će sve one više volje odbojku nakon ovog turnira", rekao je Pešić.

Odbojkaski vaskrsnji turnir trebinje 20223.jpg

Turnir je igran dva dana, a utakmice su se igrale u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" i sali Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj".

ŽOK "Leotar": A. Radović, Tarana, T. Bokun, Sekerez, Grkavac, Pejanović, Benderać, Mijanović, Ljubibratić, I. Radović, Jokanović, Đajić, Kuduz, Brnjoš, M. Bokun, Popović, Kurdulija, Pažin.