navodnjavanje zelene povrsine (2).jpg

Radnici preduzeća "Komunalno" već nekoliko dana instaliraju sistem navodnjavanja na zelenim površinama u Dušanovoj ulici.

Riječ je o sistemu "kap po kap", a biće obuhvaćene sve zelene površine i cvijećnjaci u ovoj ulici te zelene površine u Vidovdanskoj ulici.

Direktor preduzeća "Komunalno" Milan Mandrapa kaže da su uspjeli da osposobe dio starog sistema tehničke vode na lijevoj obali rijeke Trebišnjice.

"Nadamo se da ćemo da uspijemo da cijeli sistem stavimo u funkciju kako bi tokom ljeta mogli da navodnjavamo sve zelene površine i u ulici Trebinjske brigade i Republike Srpske te u drugim ulicama gdje je sistem ranije doveden", naveo je Mandrapa.

navodnjavanje zelene povrsine (1).jpg

Mandrapa je istakao da su radnici ovog preduzeća svakodnevno angažovani na uređenju grada, posebno zelenih površina i cvijećnjaka.

"Planiramo i da uredimo kružni tok iz pravca Herceg Novog i Dubrovnika. Biće to jedan veoma lijep ulazak u Trebinje", naveo je Mandrapa.

On kaže da su najveći problem divlje deponije koje neodgovorni pojedinci svakodnevno formiraju.

"Takvom ponašanju moramo da stanemo na kraj. Uništavaju sav naš rad, a radnici Komunalnog ulažu maksimalan napor da grad bude čist", poručio je Mandrapa.