zok leotar tb.JPG

U 21. kolu Prve lige Republike Srpske ŽOK "Leotar" je u dvorani OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" pobijedio OK "Ljubinje Bankom" 3:1 (25:18, 23:25, 26:24, 28:26). Na najljepši mogući način, pobjedom, domaće odbojkašice su se oprostile od svoje publike u ovoj sezoni.

Trebinjke su došle do 12 pobjede i imaju 35 bodova. U izjednačenoj utakmici, na jednu loptu, više sreće i spretnosti imale su Leotarove odbojkašice i ostvarile pobjedu rezultatom 3:1.

Iako je sezona duga i naporna, Trebinjke su uspjele da iz sebe izvuku maksimum za još jednu pobjedu. Nakon utakmice trener Mišo Pešić zahvalio se publici, prvenstveno roditeljima i mlađim članovima na podršci i pomoći u organizaciji utakmica.

"Hvala i Predragu Keku Uljareviću, Novici Ružiću, profesoru Petru Čoloviću, našem doktoru Aleksandri Milošević kao i Zoranu Mucoviću, na redovnom izvještavanju i fotografijama koje krase naše profile na društvenim mrežama", poručio je Pešić.

ŽOK "Leotar": Berak, Đedović, Radović M. Bakotić, Kukurić, Spahić, Milović, Govedarica, Zotović, Vulić, Medan (kapiten), A. Radović. Treneri: Mišo Pešić i Stojan Pavlović.