Mikrofin donacija gacko2.jpg

Mikrokreditno društvo Mikrofin 25 godina nastoji da podrži osjetljive kategorije stanovništva, te da im pruži potrebnu finansijsku pomoć. U skladu s tim, odazvali su se pozivu Udruženja roditelja i prijatelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“, te predškolskoj ustanovi „Dječiji vrtić“ u Gacku i danas uručili dvije donacije.

Udruženje „Rastimo zajedno“ i „Dječiji vrtić“ Gacko, obratili su se Mikrofinu u želji da osiguraju donaciju potrebnu za kvalitetnije uslove za boravak u ovim ustanovama. Značaj njihovog rada prepoznala je ova kompanija te obezbijedila finansijsku pomoć za opremu koja je dotrajala, ali i igračke koje će boravak svim mališanima učiniti srećnijim. Veliki broj na listama čekanja za upis bio im je dodatni motiv da preduzmu inicijativu i uruče donaciju.

Mikrofin donacija gacko1.jpg

„Nastavljamo sa podrškom najranjivijim starosnim kategorijama u sklopu segmenta društvene odgovornosti o kojem Mikrofin posebno vodi računa. Zadovoljstvo nam je što smo danas bili u mogućnosti da uručimo dvije donacije u Gacku i nastojaćemo da, kad god smo u prilici, pomognemo našoj zajednici, a posebno onim najmlađima“, istakao je Nenad Kandić, šef filijale Trebinje MKD Mikrofin.

Mikrokreditno društvo Mikrofin pored brojnih proizvoda koje pruža svojim klijentima, ne zapostavlja one kojima je pomoć najpotrebnija. Najavljuju da će pored standardne podrške školama, vrtićima i udruženjima, ove godine iskoračiti i sa kapitalnim projektima.
Lider na mikrokreditnom tržištu stoji na usluzi već 25 godina svim svojim klijentima. Sve dodatne informacije o proizvodima i ponudi Mikrofina možete pronaći na njihovom sajtu ili u najbližoj poslovnici.