FKK-TREBINJE-SKUPSTINA-2022-1-1068x746.jpg

Prošle su dvije godine od početka pandemije, koja je zaustavila mnoge projekte i aktivnosti u cijelom svijetu. Među njima su kultura i obrazovanje, čime se upravo i bavi Foto kino klub Trebinje.

I pored svih mjera i poteškoća mi smo nastojali da i u takvim okolnostima da ne stanemo. Dobar dio svojih planova i aktivnosti, a opet poštujući sve preporučene mjere u velikom dijelu i provedemo. Uzevši u obzir date okolnosti možemo reći da smo zadovoljni postignutim rezultatom.

Da je tako potvrđuje i podatak da smo u protekle dvije godine organizovali ili bili suorganizatori 11 izložbi fotografija, škole filma i videa u online varijanti, te nekoliko foto izleta u manjim grupama.

Opredijeljeni ka boljem radu i podizanju kluba i klupskih aktivnosti na veći nivo, članovi FKK Trebinje su na izbornoj skupštini održanoj 21. februara u Kulturnom centru Trebinje, ovaj nimalo lak zadatak povjerili novim članovima.

Tako će sada predsjednik Upravnog odbora biti Radoje Elez, a članovi:Jovan Vidaković, Miodrag Vujačić, Katarina Pudar i Radovan Dangubić.

FKK-TREBINJE-SKUPSTINA-2022-2-1068x801.jpg

Novi predsjednik skupštine FKK Trebinje je Dušan Vuković, a na mjestu izvršnog direktora kluba ponovo je izabran Slavenko Vukasović

Poslove sekretara FKK Trebinje obavljaće Katarina Pudar.

Jedan od naših prvih zadataka jeste omasovljavanje kluba, sa posebnim akcentom na mlade.

Pokrenuli smo kampanju učlanjenja u FKK Trebinje, svih onih koji se bave fotografijom ili bi želili da nauče osnove fotografije, a najzainteresovaniji i mnogo više od toga. Jedna grupa od 12 mladih upravo ovih dana pohađa osnovni kurs fotografije.

FKK Trebinje upućuje poziv svima koji imaju želju i volju da nam se pridruže da zajedno budemo još bolji i uspješniji.

Prijave sa osnovnim podacima isključivo na email: fkktrebinje@gmail.com

FKKT-Upis-2022-plakat.jpg