Spid.jpg

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 4.3.2022. godine, oko 11.45 časova, lišili su slobode lice inicijala Dž.M. iz Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ .

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, Odjeljenje za organizovani kriminal i droge u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Nevesinje, dana 04.03.2022. godine, sprovodeći planske i kontinuirane aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, te na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja, izvršili su pretres lica inicijala Dž.M., kojom prilikom je kod istog pronađeno 6 najlonskih pakovanja praškaste bijele materije koja svojim izgledo asocira na opojnu drogu „Spid“, količine 11,03 grama, koja je bila namijenjena za prodaju.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Trebinju, izvršen je pretres stana i prostorija koju koristi lice inicijala Dž.M., u ulici Obrena Ivkovića bb., opština Nevesinje, kojom prilikom je pronađeno 14 najlonskih pakovanja praškaste bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, količine 30,35 grama.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela .