Trebinje Svjetska prica-min.jpg

Grad Trebinje je sa pričom „Hercegovačka kuća“ zvanično nominovan među šest svjetskih priča o održivom turizmu u okviru internacionalnog takmičenja „GREEN DESTINATIONS - TOP 100 SUSTAINABILITY STORIES“, a tim povodom je Turistička organizacija uz Agrarni fond i Grad Trebinje pokrenula promotivnu akciju „Trebinje – SVJETSKA PRIČA“ koja kao primarni cilj ima promociju ovog velikog rezultata.

Međunarodni žiri takmičenja je priču „Hercegovačka kuća“ uvrstio među šest najboljih u okviru kategorije „Lokalni lanci snabdijevanja“ od kojih će u okviru Međunarodnog sajma turizma u Berlinu – „ITB Berlin 2022.“ u martu ove godine biti izabrane tri najbolje priče.

Grad Trebinje ima dobre šanse da se nađe među tri najbolje svjetske priče o održivom turizmu, a posebno zanimljiva kategorija je „nagrada publike“ u okviru koje će biti proglašena najbolja priča po izboru publike širom svijeta.

Svi koji žele da podrže Grad Trebinje to mogu da učine glasanjem putem linka: https://greendestinations.org/events/2021-green-destinations-awards/green-destinations-story-awards-at-itb-berlin-2022-peoples-choice-award/

Možete da glasate do 9. februara.