Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Ekipa „Bemix“ iz Trebinja pobjednik Zimskog turnira u Bileći

Bileca turnir.jpg

Nakon izvođenja penala Zimski turnir u malom fudbalu „Bileća 2022“ osvojila je ekipa „Bemix“ iz Trebinja. Vicešampionski sastav „No-Mi“ i sa ovog turnira nagradu je donirao u humanitarne svrhe. Trećeplasirana ekipa turnira je „Restoran Atrium“.

Prvoplasirana ekipa u seniorskoj konkurenciji osvojila je novčanu nagradu od 2.000 KM, a drugoplasirana nagradu od 1.000 KM, koju je donirao Slobodan Čomić.  Trećeplasiranoj ekipi pripala je nagrada od 300 KM.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Filip Radović iz ekipe „No-Mi“ Maksi market. Nagradu za najboljeg golmana obezbijedio je kafe bar „NN“.

Za najboljeg strijelca turnira sa devet postignutih pogodaka proglašen je Dejan Kovačević iz ekipe „Bemix“. Za njega je novčanu nagradu obezbijedila „Kafanica“.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Filip Vujović iz ekipe „No-Mi“. Novčanu nagradu za najboljeg igrača donirao je Aleksić komerc. Uručena je i posebna nagrada za ferplej ekipu, ujedno i najstariju ekipu na turniru, kafe „Min“ iz Bileće.

U kadetskoj konkurenciji titulu pobjednika odnijela je ekipa „Nevesinje putevi“ iz Nevesinja. Drugoplasirana je bila ekipa „Tini“ iz Trebinja, a trećeplasirana „Gorica i kafe SIS“ iz Trebinja.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Đorđe Kljakić iz „Nevesinja puteva“, najbolji strijelac, koji je osam puta zatresao mrežu protivnika je Nemanja Milutinović iz Foče. Za najboljeg golmana  proglašen je Petar Vučković iz ekipe „Tina“ Trebinje.

„Restoran Drijen“ osvajač je Zimskog turnira u malom fudbalu „Bileća 2022“ u pionirskoj konkurenciji. Srebrnu medalju osvojila je ekipa „Kafe Mozaik“ iz Bileće, a bronzanu „X- express“ iz Nevesinja. U pionirskoj konkurenciji za najboljeg igrača proglašen je Dimitrije Samardžić iz ekipe „Kafe Mozaik“, najbolji golman je Savo Radanović član ekipe „Restoran Drijen“, a najbolji strijelac sa četiri postignuta gola Dimitrije Jeremić „Restoran Drijen“.

Nagrade za pionire uručili su članovi neformalne grupe mladih koji su kroz projekat „Pokreni se“ inicirali organizaciju turnira.

Tagovi:

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja