Nebojsa vukanovic.png

Dobitna kombinacija za pobjedu opozicije na izborima, su nova, mlada lica – pojedinci, kaže Nebojša Vukanović u svom posljednjem videu na platformi "YouTube". Dodaje da su pobjednički tim Jelena Trivić i sam Vukanović lično, prenosi N1.

Navodi da ga bole “mudreše i lažni analitičari”. Objašnjava i zašto, iako je blizak SDS-u, ne može postati član te stranke.

“Ja ne mogu postati član, jer kad bih ušao u SDS, ljudi bi rekli, Vukane potrčao si za funkcijom da ti daju kandidaturu. Ova plastika ništa ne znači. Bitno je da li biste izdali, ili se iskreno borili za neku stvar. Ne namećem, se, nisam kandidat sa Youtube-a, kada se nađe neki konkretan dokaz da ja ne mogu da pobijedim, da neko ima veće šanse, uvijek ću se povući”, govori Vukanović.

Navodi kako je već dao doprinos ovoj stranci.

“Tačno je da ja nisam član ni jedne stranke, ali sam borbom 15 godina dao doprinos SDS-u. Podsjećam da je SDS imao kandidate za predsjednika i člana Predsjedništva 2006, 2010. godine, Čavić, Tadić, dobili sve od SDS-a, bili u vrhu partije, pa izdali tu stranku, nanijeli joj veliko zlo… i da ne nabrajamo Kalinić, Obren Petrović, Mićo Mićić, Bojić, Banjac, do sutra možete nabrajati te ljude koji su imali članske karte i busali se, pa izdali”, priča Vukanović u svom obraćanju objavljenom na YouTube-u.

“U Predsjedništvu BiH radio bi za sirotinju u oba entiteta”
Podsjećamo, ranije je sam Šarović rekao da bi rado da Vukanović bude član SDS-a.

Najaktivniji narodni poslanik komentarisao je i to da li je on “eliminisan kandidat”, te ko će biti drugi opozicioni kandidat Šarović, Miličević, Vukanović.

Kada bi bio Član Predsjedništva BIH, obuzdao bi strance i tajkune, spustio tenzije, jednako radio za sirotinju i u FBIH i u RS, zaključuje Vukanović u jednoj od prvih novogodišnjih političkih poruka.

Jelenu (Trivić) sada glorifkuju, a na zatvorenim sastancima Vukanović kaže da je upravo on bio taj koji je tražio da Jelena bude kandidat. Drašku Stanivukoviću je rekao da on ima 28. godna, da je mlad i da njegovo vrijeme tek dolazi.

“Ja mogu gurati Jelenu, ali ne mogu sebe. Ono što me boli, čitao sam intervju Sonje Karadžić, koja je rekla da je razočarana skupštinom jer ima previše reality-ja. Povrijedilo me je to. Nije reality, evo tužba Milorada Dodika, tužba četvrta od Dodika, čak me tuži i zbog pisma Aleksandru Vučiću. Čekamo još četiri tužbe od Nešića”, izjavio je Vukanović.