dsg enerijeri trebinje1.jpg

Trebinje postaje sve zanimljivije investitorima, posebno našim ljudima koje je sila prilika odvela u inostranstvo tokom devedesetih godina prošlog vijeka. Danas, kada su uspješno izgradili svoj biznis u tuđini, sve više njih se vraća u rodni kraj i ovdje zapošljavaju nove radnike, prenose znanje i pružaju usluge u različitim oblastima.

Jedan od njih je i Darko Tamindžija, koji je u Trebinju prošle godine osnovao građevinsku firmu "DSG enterijeri" sa partnerom Srđanom Petrićem. Sama firma je, kaže Tamindžija, spoj iskustva od 25 godina koje je stekao u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i širom Evrope.

"Iz tog razloga smo se vrlo brzo adaptirali svim potrebama ovdašnjih klijenata, a pritom izvodimo građevinske radove po najvišim svjetskim standardima", kaže Tamindžija.

Sama firma posjeduje sve neophodne licence za izvođenje građevinskih radova - kako izgradnje, tako i renoviranja stambenih i poslovnih objekata.

dsg enerijeri trebinje3.jpg

"U našem timu su majstori svog zanata - arhitekte, inženjeri, građevinski radnici različitog profila, pravnici. Sve poslove izvodimo na osnovu prethodno potpisanog ugovora, a prema ranije dostavljenoj ponudi na osnovu zahtjeva kupaca", navodi Tamindžija.

Specijalizovani su i za izradu idejnih projekata tako da klijent tačno vidi i zna šta će da dobije nakon realizacije istog.

"Naša primarna ideja je da svi radovi počinju i završavaju sa nama. Tu si i vodoinstalateri, električari, zidari, tesari, moleri, keramičari, parketari, stolari, gipsari. Sa nam je sve riješeno jednim pozivom", pojasnio je Tamindžija.

U ovom trenutku rade na velikim projektima za lokalne investitore, te na projektu za investitora na Jahorini.

Za sve informacije stoje na raspolaganju na brojeve telefona: 061/843-802, 066/674-707, a za dijasporu - 5197488900, dostupni putem vibera i vac-apa (WhatsApp) - We do speak English for all your needs and questions.

dsg enerijeri trebinje2.jpg