Unitrade ivanica2.jpg

Unitrade je proširio svoju prodajno-servisnu mrežu novom poslovnicom. Uz već postojeće centre širom BiH, Unitrade od nedavno možete posjetiti i na Ivanici na adresi Ivanica bb (pored graničnog prelaza).

Vrhunski opremljeni prodajno-servisni centar nudi kompletnu uslugu održavanja i servisa vozila, te usluge kao što su optika trapa, dijagnostika vozila, servis kvačila, kočionog sistema, izduvnih gasova, amortizera, zamjena zupčastog kaiša i pratećih dijelova (veliki servis), kao i mali servis (zamjena ulja i filtera), te servis i punjenje klima uređaja.

Unitrade ivanica1.jpg

Osim montaže guma za putnička i dostavna vozila, centar u ponudi ima i hotel za gume u kome se gume čuvaju u kontrolisanim uslovima (na posebnim regalima, bez uticaja sunčeve svjetlosti, vlage ili naglih izmjena temperature) čime se čuvaju svojstva guma.

Unitrade ivanica3.jpg

U ponudi je veliki izbor auto dijelova, guma, auto kozmetike, akumulatora, ulja i maziva. U prodajnom prostoru poslovnice se nudi asortiman proizvoda za sve vrste i tipove vozila od preko 80 najpoznatijih svjetskih dobavljača.

Unitrade ivanica5.jpg

Unitrade je danas, sa svojom tradicijom poslovanja od preko 25 godina i mrežom servisa u čitavoj BiH, sinonim za bezbjednost i povjerenje kao najbolji izbor za svakog vozača. Proizvodi i usluge koje se nude će ispuniti potrebe kupaca s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete, te garancijom na dijelove i servisnu uslugu.

Unitrade ivanica6.jpg

Vrhunska usluga je osigurana kroz kontinuirano usavršavanje i edukacije zaposlenih.

Povodom otvorenja za kupce su pripremljeni popusti:

• 20% na auto dijelove i ulja,

• te dodatnih 5% popusta na cjelokupnu ponudu guma (zimske, ljetne i cjelogodišnje gume)
a kroz nadolazećih mjesec dana vas čekaju i dodatne pogodnosti, stoga pratite Facebook stranicu Unitrade!

Unitrade ivanica4.jpg

Kontakt:

Unitrade d.o.o. poslovnica Ivanica,

Ivanica bb

Tel.: +387 36 893 163

Mob.: +387 63 502 787 (WhatsApp i Viber)

E-mail: ivanica@unitrade.ba

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – petak: od 8.00 do 16.30, Subota: od 8.00 do 13.00.

Unitrade ivanica8.jpg