IMG_20211229_38966.jpg

U organizaciji SD "Leotar", Škola sporta održala je završni trening u ovoj godini sa svojim polaznicima pete sezone, koje su obradovali sa Djeda Mrazom i dodjelom novogodišnjih paketića.

Svi treninzi su protekli u kvalitetnom radu sa našim trenerima, raznovrsnim testiranjima djece kroz motoričke i druge vježbe, a sve pod nadzorom fizioterapeuta i uz dobro raspoloženje djece.

Takođe, osim sa osnovcima, i ove godine smo radili i sa djecom predškolskog uzrasta iz pet vrtića, makar jedan trening sedmično, opet zavisno od raspoloživosti termina u sali.

Ni ove godine, kao ni prethodne, nismo bili u mogućnosti da koristimo školske sale tako da su se svi treninzi odvijali u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić".

Odziv je kao i ranijih godina bio izuzetno veliki. Radili smo sa preko 250 djece predškolskog i školskog uzrasta, u grupama i odvojenim terminima poštujući preporučene mjere.

Sa radom nastavljamo krajem januara. Želimo svima srećne Božićne i novogodišnje praznike“, poručuju iz trebinjske Škole sporta.