Plivaci.jpg

Na bazenu Kampusa u Mostaru održan je MPM „10. Božićni kup 2021“, a Klub vodenih sportova „Leotar“ predstavljala su četiri plivača: Vasilije Ćurić, Andrej Radović, Igor Kundačina i Ognjen Ćurić.

Na plivalištu u okviru FPMOZ univerziteta u Mostaru, sa ostvarenim rezultatima i osvojenim medaljama, svoj kvalitet su potvrdili Igor i Ognjen. Igor se „okitio“ sa tri medalje - srebrnom u disciplini 100m prsno i bronzanim u disciplinama 100m leđno i 200m mješovito, dok se Ognjen „okitio“ srebrnom medaljom u disciplini 100m leđno.

„'Božićni kup' je bilo jedno u nizu takmičenja, u proteklih mjesec dana, na kojem su naši plivači učestvovali i ostvarili zapažene rezultate i stalni rezultatski napredak u svojim disciplinama. U planu nam je da u decembru učestvujemo na još dva takmičenja gdje očekujemo da uspješno predstavljamo svoj grad i klub te sa novim ličnim rekordima i medaljama završimo sezonu 2021.“, ističe Veljko Piljević, trener u KVS „Leotar“.

Plivače KVS „Leotar“ do kraja godine očekuje učešće na Međunarodnom plivačkom mitingu u Banjaluci i učešće na Otvorenom prvenstvu BiH u malim 25m bazenima u Sarajevu.