Pdp sabor trebinje2.jpg

U Trebinju je danas održan Sabor Gradskog odbora PDP-a na kojem je ocijenjeno da je ova stranka "simbol budućnosti ne samo ovog grada nego i Republike Srpske".

PDP je stranka koja pokazuje da može zajedno sa mladim i novim ljudima, ali i sa iskusnim da pokaže kako se voli, čuva i gradi Republika Srpska – rekao je novinarima predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a u Trebinju Saša Borjan rekao je da je na današnjem Saboru prisutno 110 delegata, te dodao da trebinjski PDP sada ima 133 člana, od kojih je 60 novih članova ove stranke.

– Za Predsjedništvo i Gradski odbor smo birali ugledne ljude koji će biti naš pravi obraz pred građanima Trebinja – rekao je Borjan.

Pdp sabor trebinje1.jpg

Član Predsjedništva PDP-a Ljubiša Krunić je izrazio nadu da će Gradski odbor PDP-a u Trebinju biti jedna od perjanica u Izbornoj jedinici devet na sljedećim izborima u BiH.

Član Predsjedništva PDP-a Draško Stanivuković rekao je novinarima da reforme u društvu mogu da se vrše samo ako postoji spremnost za promjene u svojim redovima.

– Ovo vidim kao jedno ozdravljenje našeg Gradskog odbora u Trebinju – rekao je Stanivuković te dodao da vjeruje u predsjednika ovog odbora Sašu Borjana.