Rk leotar trebinje.jpg

Subotnje popodne i veče trebinjski ljubitelji rukometa i košarke uživaće u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" gdje će moći da gledaju ekipu Leotara u utakmicama protiv RK "Slobode" i KK "Bosna Royal".

U 14. kolu Premijer lige BiH RK "Leotar" dočekuje RK "Sloboda" iz Tuzle. Pogled na tabelu govori da je to derbi pretposljednjeg jesenjeg kola u kome se sastaju drugoplasirani domaćin i gost koji dijeli treće i četvrto mjesto sa dva boda zaostatka u odnosu na Trebinjce.

Golmani Omerović i Savović znaju da ih čeka težak posao jer su na drugoj strani odlični igrači predvođeni Ovčinom, Bečićem, Pavlakom, Barjaktarovićem, Bubićem. A opet gostujući golmani Mojsilov, Borozan, Čajić strahuju od domaćih igrača, motora ekipe Tomića, Milojevića, Ratkovića, Ismajilbegovića, Ivanovića, Arizanovića.

Ko će koga nadmudriti sa klupe - Darko Tavrić Sinišu Markotu ili obrnuto znaće se večeras.

Uprava trebinjskog premijerligaša poziva navijače da dođu na posljednju utakmicu u ovom dijelu prvenstava u Trebinju i da budu sedmi igrač njihovoj ekipi kao i do sada, a gledaocima su na poluvremenu utakmice pripremili vrijedne nagrade.

Utakmica počinje u 17:00 časova.

Trebinjski se košarkaši nakon pobjede u Zenici u 8. kolu Prvenstva BiH sastaju sa KK "Bosna Royal" iz Sarajeva. Leotar za sada ima četiri pobjede, a gosti samo jednu.

Kk leotar mladost.jpg

U dosta međusobnih susreta završnica je bila neizvjesna, a mnoge su riješene i u produžecima. Božo Đurasović, njegov brat Nikola, Ninković, Šakotić, Raičević, Jeftić, Aleksić i ostali svjesni su da je pred njima protivnik koji se ne smije potcijeniti i jedino zalaganjem i borbenošću može se doći do nove pobjede.

I u ovoj utakmici neće igrati povrijeđeni Krtinić.

Utakmica se igra sa početkom u 20.00 časova.