kosarka.jpg

U 6. kolu Prvenstva BiH KK "Leotar" je večeras domaćin KK "Borac" iz Banjaluke. Ako se pogleda tabela vidi se da je domaćin odigrao pet utakmica u kojima ima omjer od tri pobjede i dva poraza, a gosti se nalaze u fenomenalnoj formi. To je jedini klub koji u prvenstvu nema poraz (odigrali su tri utakmice), a takva situacija je i u ABA 2 ligi gdje imaju četiri trijumfa i nalaze se na prvom mjestu.

Igrači Leotara svjesni su kakav je protivnik pred njima i utakmice ova dva protivnika u Trebinju uvijek su neizvjesne i odlučuje jedna lopta. Ekipa Borca na svakoj poziciji ima po dva igrača, ali Ninković, braća Đurasović, Raičević, Šakotić, Aleksić, Milanović, Milidragović, Jeftić, Miljenović, Marić poručuju da uz dobar pristup, energiju i borbenost mogu doći do pobjede.

Potrebna im je za to i podrška navijača i pozivaju sve ljubitelje sporta i košarke da u što većem broju dođu na tribine i svojim bodrenjem budu šesti igrač.

Gosti u Trebinje dolaze sa jedinim starosjediocima iz prošle godine Kneževićem, Reljićem i trenerom Draganom Nikolićem, ali tu su Janković, Kenić, Gavrić, Šešlija, Kondić, Bošković, Amerikanci Boldvin i Kaningam.

Utakmica se igra sa početkom u 20.00 časova.