Fk leotar tim.jpg

U 17. kolu Premijer lige BiH FK "Leotar" u nedjelju gostuje u Posušju gdje ga dočekuje istoimena ekipa. Prije nepuna tri mjeseca u Policama bilo je 2:2 (0:2).

Trener Leotara Branislav Krunić rekao je da je njegova ekipa iskoristila pauzu u prvenstvu na najbolji mogući način za tri posljednja kola u jesenjem dijelu.

"Imali smo lijepo vrijeme za pripreme i prva u nizu utakmic je protiv Posušja i obje ekipe su sličnog kvaliteta. Domaćin ima kvalitetan teren na kome se može igrati, dobre navijače i oni u ovom meču žele pobjedu da se približe nama i pobjegnu iz opasne zone. Tako se i pripremamo i nadam se da ćemo iskoristiti svoje šanse jer oni imaju imperativ pobjede i vratiti se neporaženi što bi za nas bio veliki uspjeh", poručio je Krunić.

Igrač Vladimir Arsić je rekao je igračima prijala pauza.

"Atmosfera u ekipi je dobra i u utakmicu ulazimo stotinu odsto fokusirani. Dobro poznajemo našeg rivala i smatram da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo uspjeh", poručio je Arsić.

Krunić u ovoj utakmici ne može da računa na igrače koji imaju kartone - Đurića i Maksimovića, kao ni na povrijeđenog Mićunovića, a pod znakom pitanja je Ristić.

Utakmica se igra u nedjelju na stadionu "Mokri Dolac" sa početkom u 13.00 časova.