IMG_20211112_12831.jpg

U prostorijama KK "Leotar" potpisano je sponzorstvo između "Mozzarta" kog je predstavljala rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Selma Salkanović i predsjednik Upravnog odbora KK "Leotar" Miodrag Batinić.

Mozzart je ponosan što polako postaje dio Sportskog društva "Leotar", a partnerstvo sa KK Leotar će za sada da traje najmanje tri godine.

"Nadam se da će u ovom periodu uz našu podršku klub ostvariti velike uspjehe. Moje mišljenje je da zbog tradicije, onoga što je ovaj klub bio i biće, zaslužuje našu podršku. Naša kompanija puno radi na društvenoj odgovornosti i u okviru te politike mi provodimo dosta društvenih akcija i nadamo se da će dosta tih akcija biti provedeno i uz podršku trebinjskih košarkaša. Imamo praksu da organizujemo humanitarne utakmice tako da ćemo se potruditi da u jednu takvu uključimo i košarkaše tako da njihove uspjehe, koševe, slobodna bacanja, trojke, nagradimo sa određenim novčanim iznosom koje ćemo donirati u humanitarne svrhe", rekla je Salkanovićeva.

Predsjednik Upravnog odbora KK "Leotar" Miodrag Batinić naglasio je da im puno znači bilo koji vid podrške za funkcionisanje kluba.

"Košarkaški klub je dio porodice Sportskog društva 'Leotar' u kojem je šest premijerligaša. Svako sponzorstvo nam je drago i bitno. Mi smo u obavezi shodno našim ugovorom da podržimo svaki društveno-humanitarni rad i mimo košarke. Mi u našem seniorskom timu, a i u mlađim kategorijama imamo košarkaše koji su članovi raznih humanitarnih organizacija i učestvuju u njihovim akcijama", kazao je Batinić.

Član Upravnog odbora KK "Leotar" i koordinator za mlađe kategorije Milutin Mastilović je kazao da će u Drugoj ligi Republike Srpske igrati 'Razvojni tim KK Leotar'.

"Tako ćemo osim seniorskog tima koji je član Premijer lige, imati razvojni tim koj smo prijavili za Drugu ligu Republike Srpske, juniori, kadeti i mlađi pioniri će igrati svoja takmičenja", zaključio je Mastilović.