Dineco nagrada.jpg

Trebinjska kompanija Dineco d.o.o. i njen osnivač Duško Pantović bogatija su za nagradu i priznanje „Stvaratelji za vijekove“ za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Regionalni samit preduzetnika „300 NAJBOLJIH“ predstavlja događaj na vrhu svih onih koji na bilo koji način, direktno ili indirektno, doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o preduzetništvu.

"Čast nam je što smo dio ovog veličanstvenog događaja i što je naša kompanija priznata u regionu i svijetu", kažu u Dineco.

Uprkos aktuelnoj pandemiji, „300 NAJBOLJIH“ 2021. okupio je u Dubrovniku više od 110 osoba koje predvode ekonomski i društveni razvoj, koje u svaki privredni sistem unose ogromnu količinu vlastite energije i stvaralačke kreativnosti te znanja, talenta i sposobnosti da stvaraju i predvode druge i motivišu ih na stvaralački rad.

Ideje i akcije preduzetnika predstavljaju temeljni generator svakog ekonomskog razvoja, pri čemu se nesebično i vizionarski stvara okvir za sveukupan društveni napredak i socijalnu stabilnost.

U pismu upućenom laureatima, pored ostalog, rečeno je:

„Vama, ovogodišnjim dobitnicima Nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA VIJEKOVE“ upućujemo velike i srdačne čestitke, ne samo na dobijenim vrijednim nagradama i odanom priznanju, nego, prije svega, na svemu onome korisnome što ste u proteklom vremenu činili i učinili za zajednicu u kojoj živite i stvarate. S ponosom svi možemo reći da ste vi heroji svoga vremena!“.