vladimir-grbic.jpg

Proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić nedavno je na svom profilu na Fejsbuku podijelio "muška pravila" za romantične odnose i veze.

Grbiću su se očito dopala, kao i većini drugih muškaraca, ova pravila, koja je napisao nepoznati autor i već dugo kruže društvenim mrežama. No, jedno je sigurno – autor je muškarac.

"Pravila" su prilično jednostavna, a evo kako glase: "Konačno, muška strana priče. (mora se priznati, vrlo dobra) Dosad smo samo čuli 'pravila' sa ženske strane. A sad evo i pravila muške strane. Ovo su naša pravila!

Molimo da obratite pažnju... sva su NAMJERNO pod brojem "1"!

1. Muškarci NISU čitači misli.

1. Naučite da koristite WC dasku. Odrasle ste dJevojke. Ako je gore, spustite je dole. Nama je potrebna gore, vama dole. Mi se ne žalimo što je vi ostavljate dole.

1. Sport nedjeljom: to vam je kao pun Mjesec ili osjeka i plima. To je tako.

1. Plakanje je ucjena.

1. Traži ono što želiš. Tanane aluzije ne pale! Jake aluzije ne pale! Jasne aluzije ne pale! Samo reci šta želis!

1. DA i NE su savršeno prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje.

1. Nama se obratite s problemom samo ako želite da se riješi. To je ono što mi radimo. Saosjećanje očekujte od vaših drugarica, one tome služe.

1. Bilo šta što smo rekli prije 6 mjeseci je nedopustivo kao argument. U stvari, sve rečeno se anulira i postaje nevažeće poslije 7 dana.

1. Ako mislite da ste debele, onda vjerovatno i jeste. Ne pitajte nas.

1. Ako nešto što smo rekli može da se razumije na dva načina, a jedan od njih vas čini tužnim ili ljutim, mislili smo na onaj drugi.

1. Možete nas ili pitati da nešto uradimo ili da kažete kako želite da bude urađeno. Ne oboje. Ako već znate kako nešto da uradite najbolje, onda uradite sami.

1. Kad god je moguće, molimo vas recite sve što imate da kažete - TOKOM reklama.

1. Kristoferu Kolumbu NISU trebale smjernice, a ne trebaju ni nama.

1. SVI muškarci vide samo 16 boja, kao default podešavanja Vindousa! Kajsija je, na primjer, voće, a NE boja. Tikva je takođe voće. Pojma nemamo šta vam je to sljezova boja.

1. Ako svrbi, biće počešano. Mi to tako radimo.

1. Ako pitamo šta nije u redu, a vi kažete "ništa", mi ćemo se tako i ponašati - kao da nije ništa. Znamo da lažete, tako da nije vrijedno svađe.

1. Ako postavite pitanje na koje ne želite odgovor, očekujte odgovor koji ne želite da čujete.

1. Kada moramo da idemo negdje, šta god da obučeš je dobro... STVARNO!

1. Ne pitajte nas o čemu mislimo, osim ako niste spremne da diskutujete o temama kao što su fudbal, trke, košarka i sl.

1. Imaš dovoljno garderobe.

1. Imaš previše cipela.

1. Ja sam u formi i imam dobru figuru. Okruglo JE figura!

Hvala što si čitala/o ovo.

Da, znam, večeras moram da spavam na kauču. Ali, da li ste znale da muškarcima to uopšte ne smeta? To je kao kampovanje.

Pošaljite ovo što većem broju muškaraca - da se nasmiju. Pošaljite ovo što većem broju žena - da se još više nasmiju", stoji u objavi proslavljenog odbojkaša.