policija1.jpg

Policije Crne Gore i Republike srpske, navodno, intezivno tragaju i za četvrtim pljačkašem pošte u Nikšiću, saznaje nezvanično portal Dana.

Nakon hapšenja dvojice osumnjičenih da su učestvovali u jučerašnjoj pljački klupko je počelo da se odmotava, pa se očekuju uskoro nova hapšenja. Izvor portala Dana koji je želio da ostane anoniman kaže da je moguće da je bio i četvrti učesnik pljačke u kojoj je smrtno stradao Ljubiša Mrdak koji je obezbjeđivao pošiljku novca za nikšićki „novu poštu“.

Naš izvor nije mogao da kaže da li je četvrti pljačkaš bio pomagač, vozač ili direktni učesnik, ali očekuje da uskoro svi budu pohapšeni.

Izvor Srpskainfo kaže da je nakon razbojništva policija pokrenula veliku potragu i da su svi tragovi vodili prema BiH.

– Za sada je policija uhapsila Albijanića i u toku su provjere da li je on povezan sa ovim razbojništvom, kao i koja je bila tačno njegova uloga. Takođe, sumnja se da je bar još jedna osoba sa područja Trebinja ili okoline učestvovala u ovom razbojništvu – kaže izvor Srpskainfo.

Popodne u Institutu u Igalu uhapšen je i drugi osumnjičeni Mitar Knežević iz Nikšića.

Do oružane pljačke došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.